Odložena Rogue Prince of Persia igra sada ima novi datum izlaska

0
80
odlozena-rogue-prince-of-persia-igra-sada-ima-novi-datum-izlaska

Nakon što je nedavno odložen, Evil Empire je sada najavio novi datum izlaska za The Rogue Prince of Persia. Nova igra, koju je razvio tim specijalista za rogue-like koji su radili na masivnom indie hitu Dead Cells, sada treba da se pokrene 27. maja.

Igra je prvobitno trebala da se pokrene na Steam Early Accessu 13. maja. Međutim, pokretanje Hades 2, ogromno popularnog nastavka Super Gianta, dovelo je do malog odlaganja. Pošto se obe igre uklapaju u sličan žanr, pomak izlaska malo dalje od pokretanja Hades 2 je imao smisla, posebno jer je igra privukla preko 100K istovremenih igrača tokom svoje nedelje lansiranja.

Tada je Evil Empire izjavio da odlaganje neće biti dugo. Sada znamo da će igra biti objavljena 27. maja, što označava odlaganje od dve nedelje. Postoji jedna napomena, međutim, ako Hollow Knight: Silksong iznenada iskoči niotkuda, igra može biti ponovo odložena. Međutim, mislim da vredi napomenuti da je ovaj scenario malo verovatan. Microsoft ima marketinška prava za Silksong, a sledeći Xbox prikaz je zakazan za 9. jun.

The Rogue Prince of Persia će i dalje biti Early Access naslov, sa planovima da ostane u Early Accessu oko godinu dana, dok razvojni tim prihvata povratne informacije i vrši prilagođavanja. Kada igra dostigne V1.0, očekujemo da će se objaviti i na konzolama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More