Beyond Good and Evil uskoro dobija remaster

0
89
beyond-good-and-evil-uskoro-dobija-remaster

Krajem 2023. godine, curenje informacija je potvrdilo da Ubisoft radi na novoj verziji originalne igre Beyond Good and Evil. Nedugo nakon curenja informacija, Ubisoft je potvrdio da dolazi posebna verzija koja će proslaviti 20. godišnjicu franšize, pa je stoga nazvana 20th Anniversary Edition. Razvojni tim je obećao da će podeliti više o novoj igri početkom 2024. godine, sa lansiranjem koje će uslediti ubrzo nakon toga, ali do sada nismo čuli ništa o predstojećoj igri.

Iako još uvek nemamo nikakve zvanične vesti o ovoj verziji, igra pod nazivom “Beyond Good and Evil Remastered” je nedavno navedena od strane Korejskog odbora za ocenjivanje i administraciju igara (preko DSOG). Iako se ime razlikuje, ovaj spisak verovatno se odnosi na 20th Anniversary Edition najavljen u novembru 2023. godine.

Za one koji možda ne znaju, ovaj odbor ima pouzdanu evidenciju u vezi sa curenjem informacija o igrama. Oni su bili izvor koji je otkrio GTA trilogiju pre nego što su je Take-Two ili Rockstar potvrdili. Isto se dogodilo sa Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered. Dakle, sigurno je reći da je ova ocena legitimna.

Kao i većina remastera, očekujemo da će Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition imati poboljšane vizuale i druge unapređenja. Ovo su odlične vesti za PC igrače koji su uživali u originalnoj igri, posebno s obzirom na to da je njen nastavak već neko vreme u razvoju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More