Konačno bismo mogli čuti više o Perfect Dark sledećeg meseca

0
92
konacno-bismo-mogli-cuti-vise-o-perfect-dark-sledeceg-meseca

Sa trenutnom zbrkom oko iznenađujućih poteza Microsofta unutar Xboxa – tj. zatvaranjem Tango Gameworks i Arkane Austin – fanovi su počeli da se plaše za mnoge druge studije i projekte Xbox, uključujući samoopisani AAAA Perfect Dark reboot. Tokom njegovog razvoja čuli smo konfliktne izveštaje o trenutnom statusu igre, i dobre i loše. Konačno, možda ćemo dobiti naš prvi pravi pogled na igru sledećeg meseca.

Na ovom mestu je sigurno reći da stvaranje Perfect Dark reboota nije bilo ni malo glatko. Od izveštaja da se razvoj dobro odvija do tvrdnji da je igra još godinama daleko i suočava se sa nizom problema, sve što su fanovi imali da se drže za to vreme je jedan jedini sinematik objavljen još 2020. godine.

Srećom, čini se da stvari konačno mogu biti na pravom putu, sa poznatim insajderom industrije NateDrake koji je na DirectXbox podcastu rekao:

“U ovom trenutku, potpuno očekujem da ćemo videti Perfect Dark sledećeg meseca, i da su neke od najnovijih glasina možda bile zastarele informacije možda… Ove nedelje sam čuo stvari da Perfect Dark nije u tako lošem stanju.”

Ono na šta se Drake ovde odnosi je naravno prethodno najavljena Xbox prezentacija koja će se održati 9. juna. Ako je Perfect Dark zaista pronašao svoje uporište u razvoju, onda se nadamo da će sve što vidimo od igre sledećeg meseca inspirisati neko poverenje kod fanova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More