Multiplejer pucačina Helldivers 2 prodata u preko 8 miliona primeraka

0
52
multiplejer-pucacina-helldivers-2-prodata-u-preko-8-miliona-primeraka

Već smo znali da je Helldivers 2 do sada bio ogroman uspeh. Jedan pogled na visoke brojeve igrača koji igraju istovremeno na Steamu to dokazuje. Priča je postala impresivnija kada smo saznali da prodaja igre raste iz nedelje u nedelju, izbegavajući uobičajeni pad koji mnogi drugi naslovi vide. Sada analitičari predviđaju visoke brojeve prodaje za igru.

Ni izdavač Sony, ni Arrowhead Games nisu potvrdili prodajne brojeve za Helldivers 2, ali igra je bila najprodavanija na Steamu i PS5. Igra je takođe brzo stekla vrlo lojalnu publiku, što pokazuje količina klipova i memova koji se dele, neki od kojih su podstaknuti od strane CEO-a Arrowhead studija na društvenim mrežama, sa njegovim pričama o propagandi zvanoj Flying bug.

Kako je izvestio Bloomberg, analitičar iz TD Cowen Doug Creutz procenio je da je Helldivers 2 prodao više od 8 miliona kopija, što je delom zasnovano na jakom prodajnom zamahu igre do sada.

Taj zamah će verovatno nastaviti, jer su u poslednjih nekoliko nedelja, tim Helldiversa izbacivao nove misije i ciljeve i počeo da uvodi nove vrste oružja i neprijatelja, sa još mnogo toga što dolazi tokom godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More