xDefiant ponovo odložen

0
45
xdefiant-ponovo-odlozen

Call of Duty je imao primat na tržištu casual multiplayer FPS-a otkako je popularnost Battlefielda pala u drugi plan. Jedan mogući COD-killer je visoko hvaljeni xDefiant od Ubisofta. Nakon što je više puta odložen tokom razvoja (uključujući njegovo najnovije iznenađujuće odlaganje u poslednjem trenutku), insajder je sada otkrio unutrašnje borbe oko razvoja igre.

Kako je izvestio Insider Gaming, Ubisoftov xDefiant je donekle patio od uspeha, jer prema publikaciji “nedostaci igre proizlaze iz nastojanja izvršnog direktora da kopira Call of Duty, umesto da gradi svoju igru.”

Iako još nije izašao, xDefiant je imao mnogo testiranja igre u poslednjim mesecima, sa povratnim informacijama fanova koje su bile vrlo pozitivne i sugerisale da bi novi serijal mogao svrgnuti naizgled beskrajnu vladavinu Call of Duty franšize.

S obzirom na tu mogućnost, čini se da je xDefiant proširio i promenio svoj opseg – što je dovelo do toga da su “desetine unutrašnjih ciljeva u poslednjih nekoliko godina” bilo propušteno.

Iako se čini da je razvoj generalno bio težak, nadamo se da će tim u Ubisoftu biti u stanju da dovede xDefiant preko ciljne linije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More