Glasine: Watch Dogs serijal je “mrtav”

0
57
glasine:-watch-dogs-serijal-je-“mrtav”

Iako je Watch Dogs imao grub početak, franšiza je stekla širu pohvalu sa svojim nastavcima. Nismo zaista imali nikakve vesti o Watch Dogs otkako je razvoj završen na Watch Dogs Legion, a sada se tvrdi da se ne vraća.

Prema pouzdanom insajderu na Twitteru ‘J0nathan‘ (preko Insider Gaming), Watch Dogs je “mrtav i sahranjen” i niske prodaje Watch Dogs Legion su očigledno takođe dovele do otkazivanja Battle Royale igre bazirane na Watch Dogs univerzumu. Iako bi bitka kraljevske tematike hakera mogla biti zanimljiva, mislim da vredi zapamtiti da je Watch Dogs Legion izašao 2020. godine, ako bi ta igra bila lansirana u poslednjih nekoliko godina, postoji mala garancija uspeha zbog monopolizacije Battle Royale tržišta od strane mnogo većih franšiza.

Ovo nije prvi put da smo čuli o Battle Royale Watch Dogs igri. Igra je navodno otkazana početkom 2023. godine, što mislim da podržava teoriju da je otkazivanje više imalo veze sa teškoćama uspeha u žanru Battle Royale, nego sa prodajom Watch Dogs.

Pored svega ovoga, takođe se šuška da je Ubisoft uključen u Watch Dogs film. Ako je to zaista tačno, teško je verovati da nikada nećemo videti drugu igru u Watch Dogs serijalu, posebno ako se film pokaže dobrim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More