Zelda film bi trebalo da ispuni najveća očekivanja fanova

0
97
zelda-film-bi-trebalo-da-ispuni-najveca-ocekivanja-fanova

Nakon ogromnog uspeha filma Super Mario Bros., Nintendo je brzo odobrio adaptaciju The Legend of Zelda. Iako je film postavljen da bude igrani, reditelj projekta je izrazio svoje nade da će “ispuniti najveće želje fanova” sa projektom.

Nismo videli ništa od predstojećeg igranog filma Legend of Zelda od njegove najave. Međutim, reditelj projekta ‘Wes Ball’ je nekoliko puta govorio o projektu.

U najnovijem izdanju časopisa Total Film (kao deo GamesRadar), Wes Ball je tvrdio da ima prilično velike ambicije za film, rekavši “Imam ovu sjajnu ideju. Razmišljao sam o tome dugo vremena, koliko bi kul bio film o Zeldi… Želim da ispunim najveće želje ljudi. Znam da je ova franšiza važna ljudima i želim da to bude ozbiljan film. Pravi film koji može da pruži ljudima beg.”

Nastavio je, “To je ono što želim da pokušam da stvorim – mora da se oseća kao nešto stvarno. Nešto ozbiljno i kul, ali zabavno i šarmantno.”

U prethodnom intervjuu, Ball je izjavio da “Ceo moj život je vodio do ovog trenutka. Odrastao sam na Zeldi i to je najvažnija imovina, mislim, koja je neiskorišćena franšiza, ako hoćete.”

Očigledno je da je Wes Ball strastven u vezi sa projektom, i stoga se nadamo da će film Zelda završiti kao komercijalni i kritički uspeh. Biće zanimljivo videti kako će se element igranog filma uklopiti sa fanovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More