Somnox 2 AI robot za spavanje pruža imerzivne vežbe disanja za opuštanje uma i tela

0
65
somnox-2-ai-robot-za-spavanje-pruza-imerzivne-vezbe-disanja-za-opustanje-uma-i-tela

Obradujte se pred spavanje uz pomoć Somnox 2. Ovaj srdačni AI robot za spavanje će vam pomoći da uživate u mirnijem snu. Samo pratite njegove duboko relaksirajuće vežbe disanja.

Da bi opušteno zaspali, tu su umerene vežbe disanja koje će vam pomoći da zaspite u potpunom miru. Njihova delotvornost je naučno dokazana i garantuje opuštanje vašeg uma i tela.

Dozvolite sebi da sanjajte kvalitetnije. Da li ste umorni od neprekidnog prevrtanja po krevetu? Somnox 2 ima ergonomski dizajn koji pruža udobnost tokom cele noći. Pametni senzori reaguju na vaše disanje i poboljšavajući kvalitet sna.

Somnox 2 Al

Ovo je 100% prirodno, pa i više od toga. Somnox 2 – uređaj za spavanje – će vam pomoći da zaspite potpuno prirodnim putem. Kroz upotrebu tehnika disanja, moći ćete postići stanje mira bez upotrebe lekova.

Ima i perive navlake: spoljašnje i unutrašnje navlake su perive u mašini na temperaturi do 30°C. Na taj način ćete lako održavati ovaj pomoć za spavanje čistim, samo ga ubacite u svoje redovno pranje veša. Jednostavno unapredite svoj san uz pomoć Somnox 2.

Read More