LG podiže svest o ugroženim životinjskim vrstama

0
55
lg-podize-svest-o-ugrozenim-zivotinjskim-vrstama

BIZIT plus

PCPress.rs Image

U susret ovogodišnjem Danu planete Zemlje, kompanija LG Electronics (LG), koja je proglašena za Energy Star® partnera godine, predstavila je 3D iskustvo na svom bilbordu koji se nalazi u epicentru Menhetna, Tajms skveru. Cilj ovih projekcija je podizanje svesti o ranjivim i ugroženim životinjskim vrstama. Animirani LG Serijal će se emitovati tokom 2024. godine i rezultat je partnerstva sa organizacijom Discovery Education i Nacionalnom federacijom za divlje životinje (National Wildlife Federation), koje se bavi edukacijom đaka o inicijativama za zaštitu životne sredine.

PCPress.rs Image

3D životinje „šetaju“ iznad Tajms skvera

Na svom dinamičnom bilbordu na Tajms skveru, kompanija LG će predstaviti neke od najugroženijih životinjskih vrsta na svetu kojima je potrebna stalna zaštita. Različite vrste će biti predstavljene, od snežnog leoparda i beloglavog orla do morskog lava i irvasa. Svaka od ovih životinja biće prikazana sa fascinantnim 3D efektima, tako da će izgledati kao da izlaze iz ekrana.

Obrazovni program podiže svest o važnosti zaštite

U partnerstvu sa organizacijom Discovery Education i Nacionalnom federacijom za divlje životinje, kompanija LG priprema i obrazovni serijal za učenike osnovnih i srednjih škola o ugroženim vrstama. To će pomoći đacima da bolje razumeju značaj ovih životinja i njihovu ulogu u održavanju zdravog ekosistema, razvijajući tako svest o značaju svake vrste. Kompanija LG će učenicima i nastavnicima, širom SAD-a, distribuirati nastavni materijal usklađen sa obrazovnim standardima. Za više detalja i za mogućnost da doprinesete NWF programima EcoSchools U.S. ili EcoLeaders posetite http://www.nwf.org/.

PCPress.rs Image

Life’s Good sajam za Dan planete Zemlje

Inovacioni kampus kompanije LG Electronics u Nju Džerziju će 22. aprila biti domaćin sajma „Life’s Good“ povodom Dana planete Zemlje. Događaj je otvoren za javnost i obuhvata niz aktivnosti koje naglašavaju važnost održivosti.

U saradnji sa Nacionalnom federacijom za divlje životinje, sajam će posetiocima pružiti dragocene informacije o najboljim održivim praksama i smernice kako od svog dvorišta mogu da naprave sertifikovano stanište za divlje životinje (Certified Wildlife HabitatÒ). Pored ovih aktivacija, LG radi na tome da svaki dan bude Dan planete Zemlje tako što razvija najinovativnije proizvode koji potrošačima omogućavaju značajne uštede kroz energetsku efikasnost.

Računari i Galaksija

Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.