Samsung se udružio sa surferskom, skejtbord i brejkdens ligom kako bi dao podršku njihovim sportskim zajednicama na putu za Pariz 2024.

0
74
samsung-se-udruzio-sa-surferskom,-skejtbord-i-brejkdens-ligom-kako-bi-dao-podrsku-njihovim-sportskim-zajednicama-na-putu-za-pariz-2024.

Samsung Electronics, svetski olimpijski i paraolimpijski partner, predstavio je danas tri nove saradnje koji dodatno jačaju dugogodišnju podršku ovog brenda sportu i duboko ukorenjenoj vrednosti Samsung brenda otvorenosti. Zajedno sa Svetskom surferskom ligom (WSL), Ligom u uličnom skejtbordu (SLS) i Profesionalnim brejkdens turom (PBT) Samsung  će podržati sportove surfovanja, skejtbordinga i brejkdensa, kao i zajednica ovih sportova, na putu za Pariz 2024. i nakon toga.

PCPress.rs Image

Kao što je najavljeno početkom godine, Samsung zvanična tema za Olimpijske i Paraolimpijske igre u Parizu 2024, „Otvorenost uvek pobeđuje“, odražava stav ovog brenda da uz otvoren um, svako novo iskustvo postaje značajno dostignuće koje otvara nove perspektive i beskonačne mogućnosti. Ova tri sporta, zasnovana na zajedničkim vrednostima i poštovanju, oličavaju duh teme „Otvorenost uvek pobeđuje“, a Samsung je posvećen podršci njihovim inspirativnim i tesno povezanim zajednicama.

„Iako su sa ponosno jedinstveni, surfovanje, skejtbord i brejkdens dele iste temelje“, izjavila je Stefani Čoi, izvršna potpredsednica i direktorka marketinga za Mobile eXperience Business u kompaniji Samsung Electronics. „Otvoren način razmišljanja za isprobavanje novih stvari, odlučnost da se pomere granice mogućeg i kultura inkluzivnosti za sve leže u srcu svakog sporta. Ovi atributi su nešto što i mi u kompaniji Samsung izuzetno cenimo i čast nam je da podržimo ove tri organizacije i njihove sportiste,.“  dok svakodnevno rade na populariziranju svojih sportova.

Samsung će angažovati sportiste koji se takmiče u WSL, SLS i PBT ligama i njihove navijače na glavnim takmičenjima na putuza Pariz. Ova partnerstva će se takođe ogledati u novoj zajedničkoj inicijativi čiji je cilj predstavljanje potkultura svake od ovih zajednica, kao i njihovih jedinstvenih priča, koja će biti predstavljena u aprilu.

„Ponosni smo što smo partner kompanije Samsung u predstavljanju ovih izuzetnih sportista i njihovog puta za Pariz 2024 i Tahiti“, izjavio je Tim Grinberg, izvršni potpredsednik WSL lige zadužen za strategiju i kreiranje sadržaja. „Zajedno ćemo odati počast jedinstvenoj surferskoj kulturi, zajednicama i sportistima u ovoj važnoj i uzbudljivoj godini za sport.“

„Naša organizacija je osnovana sa ciljem da se ulični skejtbord promoviše i prihvati širom sveta“, rekao je Met Rodrigez  generalni direktnor SLS lige. „Mi živimo ove vrednosti svakog dana i izuzetno nam je drago što smo partner sa kompanijom Samsung, brenda čija suština je otvorenost i inkluzivnost. Zajedno ćemo ojačati svoju platformu, podržati svoju zajednicu i dodatno potvrditi zajedničku veru u otvorenost.“ „U protekloj deceniji, svedoci smo neverovatnog razvoja ovog sporta i kulture“, izjavio je Kris Rajt, poznat i kao „CrosOne“, osnivač PBT tura. „Veliki aplauz za brejkdensere koji svakodnevno pomeraju granice kreativnosti i samoizražavanja. Sada se spremamo da ispišemo istoriju debitovanjem na Olimpijskim igrama i drago nam je što je Samsung uz nas da dodatno istakne ovaj ključni trenutak u razvoju našeg sporta.“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.