Najbolje premijere sa LVMH Watch Week 2024.

0
53
najbolje-premijere-sa-lvmh-watch-week-2024.

Od 28. januara do 1. februara, održana je peta edicija LVMH Watch Week u „Sunshine State“ Floridi, tačnije u Majamiju. Kako se završio LVMH Watch Week 2024, Tech Lifestyle se osvrće na neke od najznačajnijih satova sa događaja.

5

TAG Heuer Carrera Chronograph Tourbillon u tirkizno zelenoj boji

TAG Heuer Carrera Chronograph Tourbillon

upoznajmo se, klik > Like

Od 28. januara do 1. februara, održana je peta edicija LVMH Watch Week u „Sunshine State“ Floridi, tačnije u Majamiju. Kako se završio LVMH Watch Week 2024, Tech Lifestyle se osvrće na neke od najznačajnijih satova sa događaja.

TAG Heuer Carrera Chronograph Tourbillon u tirkizno zelenoj boji

TAG Heuer Carrera Chronograph Tourbillon

Pored standardne verzije hronografa, Carrera Chronograph Tourbillon je nedvosmisleno bio jedan od najviše diskutovanih satova u liniji TAG Heuer LVMH Watch Week ove godine. Njegov dizajn se oslanja na Carrera 45 Dato, dok tirkizno zelena boja odaje počast istoriji Maison trkaćih automobila. Brojčanik ima kružni brušeni finiš koji sija elegantnim sjajem, savršeno uklopljen u ikoničan Glassbox dizajn Carrera modela. Na 3 sata se nalazi azurni minutni hronografski brojač, dok se poklapajući satni hronografski brojač nalazi na 9 časova. Nalepljen na 6 časova, rodinirani turbiilon dopunjuje brojčanik harmonično sa satnim markerima i kazaljkama u koordiniranom finišu. Carrera Chronograph Tourbillon, cena od 24.050 dolara, opremljen je COSC sertifikovanim TH20-09 Manufacture mehanizmom. Pregled ovog izuzetnog kalibra može se videti na poleđini kućišta ovog 42mm sata.

Bulgari Octo Finissimo Žuto zlato

Bulgari Octo Finissimo

Možda jedan od najprepoznatljivijih modela Bulgarija, Octo Finissimo je imao nekoliko varijacija tokom godina, ali ovo je samo drugi put da je obložen žutim zlatom. Prvi Octo Finissimo od žutog zlata bio je predstavljen kao limitirano izdanje isključivo za američko tržište i imao je smeđi lakirani brojčanik. Ovoga puta, Bulgari uparuje prelepi tamnoplavi sunray brojčanik sa 18k žutim zlatom – kombinacija boja koja podseća na letnje obale Italije kroz vintage objektiv. Pored toga, Bulgari je takođe predstavio Tuscan Copper varijantu sa satenski obrađenom čeličnom konstrukcijom i sunčano četkanim metalnim lososovim brojčanikom.

Zenith Chronomaster Original Trokalendar

Zenith Chronomaster Original Trokalendar

Chronomaster Original Trokalendar sigurno je centralno izdanje ponude Zenith-a na LVMH Watch Week. Kao moderna reinkarnacija prototipa iz 1970-ih, novi model smešten je u vintage-inspirisanu konstrukciju od nerđajućeg čelika od 38mm bez lunete. Umesto troslojnih podbrojčanika – karakteristične osobine Chronomaster-a – Zenith primenjuje pandanski pristup hronografu i indikatoru mesečeve faze. Otkucavajući neverovatnom brzinom od 36.000 vph, ručni sat je opremljen najnovijom generacijom El Primero 3610 mehanizma. Sa srebrno belom, sivo-sivom i maslinasto zelenom paletom boja, sat se nudi u tri kombinacije boja i dva izbora narukvice po ceni od $13,400 – $13,900 USD.

Hublot MP-10 Turbion Težinski Energy System Titanium

Hublot MP-10 Turbion Težinski Energy System Titanium

Opisan od strane svojih kreatora kao „hrabra reinterpretacija klasičnih komplikacija u izradi satova,“ Hublot-ov MP-10 Turbion Težinski Energy System Titanium stiže u avangardnom dizajnu bez brojčanika koji pokazuje svoje mehaničko savršenstvo. Bez oscilujuće težine, kazaljki i indeksa, vreme se prikazuje kroz set valjaka koji su ugrađeni u HUB9013 mehanizam. Dodajući sebi sirovu i futurističku steampunk estetiku, sat ima kružni prikaz rezerve snage i nagnuti turbion koji se može videti na donjoj polovini sata. Izlazi u limitiranom tiražu od 50 primeraka, MP-10 Turbion Težinski Energy System Titanium ima cenu od $264,000 USD.

Daniel Roth Turbion Souscription

Daniel Roth Turbion Souscription

Sa predstavljanjem Turbiona Souscription, Daniel Roth je zvanično započeo svoje ponovno pokretanje na LVMH Watch Week 2024. ⁠Originalno osnovan 1988. godine, nezavisni satni Maison se isticao svojim jedinstvenim i originalnim kreativnim kreacijama u merenju vremena. Turbion Pretplata hvata suštinu kodova i potpisa proizvođača satova, posebno sa karakterističnim dvostrukim eliptičnim kućištem u koje je smešten. Napravljen od žutog zlata, referenca ističe Clous de Paris guilloché brojčanik sa inovativnim rasporedom za očitavanje vremena. U međuvremenu, dodir plave boje punctuira lice sata, dolazeći u formi ultra finih brojeva i čeličnih kazaljki. Naglašen na poziciji 6 sata je jednominutni turbion, koji dolazi u karakterističnom izgledu Maison-a. Praćen bež braon kaišem od teleće kože, Turbion Pretplata se smatra testamentom na dugotrajno nasleđe Daniela Roth-a. [td_smart_list_end]

Read More