Playstation first-party igre će dominirati tokom 2025. godine

0
71
playstation-first-party-igre-ce-dominirati-tokom-2025.-godine

Sonijeva ponuda je uvek isticala u svetu igara. Ovaj gigant igara usporava ove godine, ali insajder tvrdi da će sledeća godina nadoknaditi sporije izlaske u 2024. godini.

Veteran industrije je nagovestio kraj sušnog perioda i povratak snažnog prisustva Sonija u svetu igara.

Shinobi602, pouzdani izvor curenja informacija, povećao je uzbuđenje predviđajući da će 2025. godina biti izuzetna godina za PlayStation, podstaknuta snažnom ponudom ekskluzivnih igara.

Kada su ga pitali za više informacija, Shinobi je proširio temu, sugerišući talas velikih izdanja koji bi mogao da premaši čak i najoptimističnija predviđanja. Prema veteranu, Sony planira da izda više od dva first-party naslova u 2025. godini.

Shinobi je naglasio da, ako je sve što zna o igrama prve strane tačno, to će biti vrlo, vrlo velika godina za Sony.

Naravno, uvek postoji briga o odlaganjima u razvoju. Insajder je prepoznao ovo, napominjući: “Stvari se uvek mogu odložiti, itd.”

Sony je nedavno potvrdio nedostatak glavnih igara od postojećih franšiza ove godine. To bi moglo značiti da PlayStation planira nešto veliko za 2025. godinu. Nedavno su Sonijeve akcije pale na novi dvogodišnji minimum zbog propuštanja cilja prodaje PS5.

Kompanija će se truditi da se vrati na pravi put sledeće godine sa ekskluzivnom ponudom naslova prve strane kako bi na kraju povećala brojeve prodaje konzole. Sa neizbežnim izlaskom PS5 Pro u kasnijim fazama 2024. godine, gigant igara će imati još jači zamah ulazeći u 2025. godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More