Nova igra kreatora Bioshock serijala, Judas, dobija pozitivne kritike

0
54
nova-igra-kreatora-bioshock-serijala,-judas,-dobija-pozitivne-kritike

Judas je najavljen skoro pre dve godine tokom Game Awards 2022. godine od strane tvorca Bioshocka, Kevina Levine. Ova igra je uvek imala vazduh misterije sličan Bioshocku, ali se malo toga znalo o njoj do nedavno.

Nakon najnovijeg trejlera na prošlogodišnjem Game Awards, odabrane medijske ličnosti su bile pozvane da igraju Judas 4-5 sati, i rani pregledi su odlični. Geoff Keighley je takođe bio pozvan da proba igru, i veruje da Judas dolazi sa svime što bi očekivali u Bioshock igri. Mnogi su ga čak nazvali Bioshock u svemiru.

Igra izgleda kao mešavina različitih žanrova, uzimajući inspiraciju od najboljih ideja za revolucionarnu amalgamaciju. Prema pregledima, glavni lik je pogođen gubitkom pamćenja, što se prirodno vezuje za rogue-like element. Negde drugde, odluke se opisuju kao da imaju uticaj na gameplay i odnose likova. Tim ovaj pristup naziva narativnim lego kockama, sa rediteljem Ken Levine-om koji ga koristi da doda više replayability-a.

Činjenica da je Judas pucačina iz prvog lica je još jedna očigledna sličnost sa Bioshock serijalom. Prema Geoff Keighleyu, gameplay nudi moći ruku, hakovanje, neverovatne kinematografske trenutke, prelepe likove, i bogatu priču.

Ovi elementi će biti poznati fanovima Bioshock-a, čineći Judas neverovatno uzbudljivim. Sve što bi očekivali u BioShock igri je tu.

-Geoff Keighley

Iako sve izgleda odlično za Judas, Keighley je takođe izjavio da igra nije ni blizu gotova, sugerišući da ambicije tvorca neće biti ostvarene još nekoliko godina.

A few weeks ago I had a chance to play 5 hours of JUDAS, the next game from BioShock creator Ken @Levine.

Here are my thoughts on what Ken has been working to crack the past decade — a rich story game with a flexible narrative + characters that are truly “alive” as you play. pic.twitter.com/nRmvqHk9DZ

— Geoff Keighley (@geoffkeighley) March 26, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More