Najavljena 6v6 pucačina Marvel Rivals: Da li je ovo novi Overwatch?

0
58
najavljena-6v6-pucacina-marvel-rivals:-da-li-je-ovo-novi-overwatch?

Marvel je zvanično predstavio trejler za svoju novu igru u saradnji sa kompanijom NetEase Games – timski 6v6 shooter Marvel Rivals.

Kao što ste verovatno očekivali, zvezde trejlera su superheroji iz Marvel univerzuma, kao što su Spider-Man, Doctor Strange, Iron Man, Hulk, i mnogi drugi. U trejleru se takođe ističu interesantan stripski vizuelni stil, interakcije sa okolinom (skoro svaki objekat u igri možete uništiti) i Team-Up skillovi, pomoću kojih parovi određenih heroja postaju jači (Rocket Raccoon i Groot, na primer).

Igrači su odmah uporedili ovu igru sa originalnim Overwatch-om, koji se takođe igrao u 6v6 formatu. Za sada ne znamo koliko su slične, tako da ćemo morati da sačekamo da Marvel Rivals izađe kako bismo napravili adekvatno poređenje. Ko zna, možda se pokaže kao ozbiljan konkurent OW dvojci!

Iako nam datum izlaska za sada nije poznat, najavljen je zatvoreni alfa test za maj ove godine, za koji se možete prijaviti. Što se drugih tehničkih detalja tiče, znamo da će Marvel Rivals za sada izaći samo za PC i da će biti besplatan. Sa tolikom postavom šarenih likova, očekujte mikrotransakcije u vidu skinova i battle pass pretplata!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More