Division Heartland je navodno prošao kroz korenite promene

0
63
division-heartland-je-navodno-prosao-kroz-korenite-promene

Najavljen još 2021. godine, čuli smo vrlo malo o predstojećem besplatnom spin-offu The Division ‘Heartland’ od Ubisofta. S obzirom na to koliko je tim bio tih, mnogi fanovi su se pitali da li je igra potpuno otkazana. Srećom, izgleda da to nije slučaj – iako bi konačni proizvod mogao biti prilično drugačiji od onoga što ste očekivali.

Kako je izvestio poznati industrijski insajder Tom Henderson preko Twittera “Vidim da se mnogo ljudi pita da li je The Division Heartland otkazan ili ne – nije, ali je prošao kroz neke značajne promene otkako smo poslednji put čuli o njemu. Prijaviću više nakon što utvrdim više detalja.”

Za neupućene, The Division Heartland je najavljen kao besplatni spin-off serijala, vodeći igrače u izmišljeni grad Silver Creek u ruralnoj Americi.

Igra bi trebalo da ima dva moda.

Storm Operations će biti PvPvE iskustvo za do 45 igrača, u kojem morate “odbraniti se od agenata iz rogue frakcije poznate kao Vultures dok preživljavate virus.”

Drugi najavljeni mod bio je Excursion Operations – PvE mod gde će igrači “završavati misije i sakupljati loot/opremu.”

Više detalja je podeljeno tokom ranih dana igre, ali s obzirom na činjenicu da je Ubisoft značajno promenio Heartland otkako smo ga poslednji put videli, ko zna šta će konačni proizvod podrazumevati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More