Sea of Thieves se za samo jedan dan našao među Top 3 Playstation igre

0
62
sea-of-thieves-se-za-samo-jedan-dan-nasao-medju-top-3-playstation-igre

Sea of Thieves, nekada ekskluziva za Xbox, našao se na PlayStationu prošlog meseca i dobio je mnogo topliju dobrodošlicu nego što se prvobitno očekivalo, pri čemu je Sony pomogao developeru Rare tokom celog procesa portovanja.

Takođe je postao najpreorderovana igra na PlayStationu pre lansiranja, a verzija za PS5 je na nivou, ako ne i bolja od verzije za Xbox Series X. Sa takvim uzbuđenjem pre lansiranja, Sea of Thieves se našao među najvećim PlayStation izdanjima u aprilu.

Kako je podeljeno na PlayStation Blogu, Sea of Thieves je bio najpreuzimanija igra za PS5 u Evropi. U SAD/Kanadi, postao je treće najveće izdanje, završavajući u top 3 u svim glavnim regionima.

Ono što ovo čini pohvalnim je činjenica da je bio dostupan samo jedan dan u aprilu. Ovaj naslov je stigao na PS5 30. aprila, dajući mu manje vremena od konkurencije da obezbedi dodatne prodaje.

U međuvremenu, novi naslovi poput Stellar Blade takođe su pokazali impresivne rezultate. Stellar Blade se našao među top 4 najpreuzimanijih naslova u oba regiona, dok je Helldivers 2 za PlayStation zauzeo prvo mesto u SAD/Kanadi.

Ukupno gledano, first-party igre, bilo da su od PlayStationa ili Xboxa, su se dobro pokazale na platformi prošlog meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More