Najavljena nova Marvel video igra – Marvel 1943: Rise of Hydra

0
52
najavljena-nova-marvel-video-igra-–-marvel-1943:-rise-of-hydra

Marvel je upravo najavio potpuno novu igru. Nije bila tajna da se razvija igra u kojoj glavne uloge imaju Black Panther i Captain America, ali nije se mnogo znalo o projektu.

Na iznenađenje svih, upravo je debitovao potpuno novi trejler za ovaj projekat. Igra pod nazivom Marvel 1943: Rise of Hydra izlazi 2025. godine.

Projekat trenutno vodi Ammy Hennig, um iza serijala Uncharted.

Ova priča vidi junake Black Panther i Captain America kako se udružuju tokom Drugog svetskog rata. Kako naslov sugeriše, vrti se oko dva heroja koji pokušavaju da zaustave poznatu zločinačku organizaciju.

Kreiran pomoću Unreal Engine 5, Marvel 1943: Rise of Hydra koristi najnoviju tehnologiju ovog endžina da bi dostavio neverovatan nivo narativnog pripovedanja. Takođe je potvrđena upotreba Lumena.

Možda je najiznenađujući datum izlaska 2025. godine. Pošto je igra iznenada najavljena, fanovi mogu očekivati uskoro opsežniji marketing, sa novim pogledom na gejmplej u bliskoj budućnosti.

Za sada, tim je samo otkrio story trejler.

Još jedna Black Panther igra je takođe u razvoju u Cliffhanger Games. U međuvremenu, EA Motive radi na Iron Man naslovu, pa izgleda da je puno Marvel gaming sadržaja planirano za budućnost.

— HazzadorGamin, Dragon of Dojima (@HazzadorGamin) March 20, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More