Zvezda serije Peaky Blinders, Cillian Murphy, će navodno biti u Far Cry 7

0
50
zvezda-serije-peaky-blinders,-cillian-murphy,-ce-navodno-biti-u-far-cry-7

Serijal Far Cry je najpoznatiji po svom rosteru negativaca, sa svakim odgovarajućim unosima franšize koji stavljaju sve veći fokus na njihove antagoniste. Nakon zvezde Giancarlo Esposita kao Antóna Castilla u poslednjoj igri, Far Cry 7 će navodno imati Cillian Murphya.

Cillian Murphy je oskarovski glumac poznat najskorije po svom tumačenju Roberta J. Oppenheimera u filmskom hitu iz 2023. godine. Međutim, repertoar Murphya se proteže mnogo dalje, igrao je glavnu ulogu u popularnoj BBC seriji Peaky Blinders, bio je u gomili drugih filmova Christophera Nolana, kao i u klasičnom zombi trileru 28 Days Later.

Prema poznatom leakeru informacija o Assassin’s Creed ‘xj0nathan’, zvanična najava za Far Cry 7 će se dogoditi uskoro. Još veća vest međutim je možda činjenica da će igra navodno imati Cillian Murphya. S obzirom na istoriju franšize koja stavlja najveći naglasak na svoje negativce, ako je tačno, onda će Murphy verovatno biti primarni antagonist unosa.

Počeli smo da čujemo curenja i glasine za Far Cry 7 prošle godine, sa izveštajima koji tvrde da će igra napraviti neke velike promene – dodajući tajmer od 72 sata (slično Dead Rising-u) uz novi mehanizam za ispitivanje.

Posebno u senci njegove pobede za Oppenheimera, Ubisoftovo dovođenje glumca kakav je Cillian Murphy za Far Cry 7 biće veliki uspeh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More