Kombi koji se širi u dvosoban stan želi da zameni vašu kuću

0
61
kombi-koji-se-siri-u-dvosoban-stan-zeli-da-zameni-vasu-kucu

AC Future, koristeći inženjerski talenat i delove nabavljene iz Kine, želi da predstavi proširivi kamperski kombi sa svim karakteristikama dvosobnog stana za 200.000 dolara. Uz pomoć čuvene italijanske dizajnerske firme Pininfarina, AC Future ne samo da ima nešto što izgleda realistično već je i dalje prilično upečatljivo. Pininfarina nije samo imala ruke na eksterijeru, već i u unutrašnjem prostoru.

eTH (electric Transformer House) počinje sa karakterističnim telom. Kompanija kaže da je cilj da kombi bude potpuno električan, iako AC Future-ova stranica takođe ostavlja otvorenu mogućnost za ICE šasiju. Držite svoja očekivanja prigušena, jer AC Future kaže da očekuje da kamperski kombi može da se nosi sa „avanturama na kratke razdaljine“.

AC Future eTH

Najvažniji deo furgona se stvara kada uđete unutra i proširite klizne delove vozila. AC Future kaže da je ciljana dimenzija od 6m u dužinu i 3,35m u visinu. Kompanija takođe očekuje težinu tereta od 8 i po tona. Mnogo toga ima veze sa kliznim delovima, koji se protežu daleko dalje od tipičnog RV-a. Klizni delovi sadrže dovoljno prostora da sadrže cele sobe.

Zadnji deo kuće je spavaća soba dok levi klizni deo ima drugu spavaću sobu i trpezariju. Desni klizni deo proširuje kuhinju i prostor za kupatilo. Količina prostora koja se nalazi u ovim kliznim delovima izgleda neverovatno. Kada se proširi daje 37 kvadratnih metara životnog prostora.

AC Future eTH

Ako se pitate kako AC Future sve ovo stavi u prostor koji treba da postane furgon, unutrašnji delovi su sklopivi i modularni, od sedenja do instrument table furgona. Na taj način, možete da sklopite klizne delove i i dalje imate upotrebljiv furgon za putovanja. AC Future vidi eTH kao stan, porodični RV klase C, dodatno stambeno rešenje za postojeću kuću, kao i prenosivi kancelarijski prostor.

Na primer, instrument tabla furgona takođe služi kao radni sto kako biste mogli da radite dok ste na putu. Ova funkcija očigledno uključuje pomeranje upravljača i sklanjanje s puta. Prikaz instrument table bi se takođe pretvorio u drugi ekran za vaš računar!

AC Future eTH

Za podršku divljim proširivim kliznim delovima postoji ambiciozna tehnologija. AC Future kaže da će cela krovna struktura, uključujući delove krova velikih kliznih delova, biti pokrivena solarnim panelima. Kompanija tvrdi da će furgon moći da podrži 25 kW solarnog napajanja. Pomažući vam da održavate pun rezervoar za vodu ugrađen je poseban sistem generacije vode iz vazduha, koji AC Future kaže da će hvatati vlagu iz vazduha da bi generisao i do 50 litara vode dnevno. Očekuje se da furgon ima ugrađen Starlink sistem, sisteme pomoći vozaču i integrisane sisteme zabave. AC Future kaže da bi ove funkcije, zajedno sa još uvek nepoznatom platformom, trebalo da omoguće udoban boravak van mreže tokom cele nedelje.

Read More