Imamo puni trejler za Fallout TV seriju

0
72
imamo-puni-trejler-za-fallout-tv-seriju

Kao što je prošle godine najavljeno, predstojeća TV serija Fallout kompanije Amazon konačno će se emitovati u aprilu, a sve epizode će biti dostupne za strimovanje putem Prime Video-a 11. aprila. Sada, pred taj datum, imamo punu trejler, koji nam daje duži pogled na ono što možemo očekivati od serije.

Mnogi su već komentarisali koliko dobro izgleda serija Fallout do sada. Postoji dobra vernost kostimima i dizajnu seta. Prethodni teaser trejler je takođe bio dobro primljen. Sada imamo punu dužinu trejlera, koji nas upoznaje sa sveobuhvatnom premisom za prvu sezonu, kao i sa nekoliko glavnih likova koje ćemo pratiti.

Serija će pratiti novog stanovnika skloništa, koji napušta granice podzemnog bunkera da bi prvi put istražio površinski svet. U ovom trenutku, prošao je dug period vremena i Zemlja je opustošena nuklearnim oružjem, ostavljajući za sobom rase mutanata, pomešane sa drugim preživelim ljudima.

Trejler vrlo dobro hvata duh igara i uključuje dobru količinu humora. To je snažan početak, sada ćemo morati da vidimo koliko će serija rezonovati kada se sledećeg meseca pojavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More