Evercade retro konzola stiže u jeftinijoj varijanti

0
70
evercade-retro-konzola-stize-u-jeftinijoj-varijanti

Blaze Entertainment je napravio gomilu najava u vezi sa svojim Evercade retro igračkim konzolama. Između ostalog, kompanija je otkrila osveženi i jeftiniji hardver.

PCPress.rs Image

Igre dolaze sa isporučenim ketridžom

Asortiman Evercade dolazi sa novim izgledom. Svaka od novih konzola, koja stiže u julu, dolazi sa isporučenim kertridžom (više o tome za trenutak). Prethodne konzole su ukinute, ali će biti dostupne do isteka zaliha.

Blaze je redizajnirao ručni Evercade EXP-R sa ciljem smanjenja troškova. U tom cilju, Blaze je uklonio dve funkcije: 18 Capcom igara koje su ugrađene u EXP i Mini-HDMI izlazni port. Sa pozitivne strane, to znači da je najnovija verzija konzole 100 dolara, 30 dolara manje od prethodnog sistema.

EXP-R ima novi teksturisani rukohvat na zadnjoj strani koji nastoji da poboljša udobnost za duže sesije igranja. Sistem je ugalj siv i ima tirkiznih akcenata na tasterima za napajanje, meni, start i izbor. Kao i njegov prethodnik, EXP-R uključuje Wi-Fi i TATE dugme, koje vam omogućava da pređete na vertikalnu reprodukciju uz zadržavanje tačnog odnosa ekrana.

Umesto da bude ručni, Evercade VS-R se uključuje u vaš TV. Ima istu šemu boja kao EXP-R, sa tirkiznim dugmetom za napajanje i prednjim LED svetlom. Kao i VS, ima dupli slot za kertridž i četiri USB porta za kontrolere.

Konzola sada podržava TATE funkciju rotacije ekrana i postoji Wi-Fi konekcija za ažuriranje firmvera. Konzola dolazi sa kontrolerom i kablom za napajanje, ali ćete morati da nabavite sopstveni HDMI kabl. Evercade VS-R će takođe odustati od podrške za Namco Museum Collection 1 & 2. Uz to, sa ovim promenama, Blaze je takođe uspeo da spusti cenu VS-R na 100 dolara, isto kao i novi ručni uređaj.

Možda biste želeli da igrate neke igre na tim sistemima. U tom cilju, Evercade je najavio novi format kertridža. Giga Cart može da skladišti veće igre (kao što su one koje su prvobitno bile dostupne na CD-ovima) i obično će koštati 25 dolara, u poređenju sa 18 dolara običnih Evercade kertridža.

Blaze ove godine planira da objavi dva naslova u formatu Giga Cart, a sada znamo šta je jedan od njih: kolekcija prve tri Tomb Raider igre. Ovo nije tako remasterisan paket sa nadograđenim vizuelnim prikazima koji je stigao na druge platforme ranije ove godine. Tomb Raider Collection 1 uključuje originalne verzije tri igre sa modelima i teksturama OG karaktera.

Izvor: Engadget

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.