BlizzCon otkazan i za ovu godinu

0
66
blizzcon-otkazan-i-za-ovu-godinu

BlizzCon je napravio svoj veliki povratak 2023. godine, nakon četvorogodišnje pauze. Nažalost, izgleda da je događaj ponovo na kolenima, sa planovima za BlizzCon 2024 koji su odbačeni.

BlizzCon nikako nije jeftin događaj za održavanje, ali je bio ključni deo identiteta kompanije godinama. Događaj je bio na pauzi 2019. godine, nakon loše primljenog BlizzCona 2018. godine. Odmah nakon toga, dogodila se pandemija, što je izazvalo dalja otkazivanja BlizzCona 2020., 2021. i 2022. godine. Prošle godine, BlizzCon se konačno vratio kao događaj uživo, i kao celina, događaj je bio bolje primljen nego 2018. godine, sa World of Warcraft: The War Within kao najvećom najavom.

Sada, u ažuriranju objavljenom ove nedelje, Blizzard je potvrdio da neće održati BlizzCon 2024, iako se događaj još uvek planira da se vrati “u budućim godinama”. Šanse su, Blizzard nije imao dovoljno da najavi/pokaže da bi događaj bio vredan truda ovog puta.

Ove godine, Blizzard ima tri glavna izdanja za koja znamo do sada – World of Warcraft: The War Within, WoW Classic: Cataclysm i Diablo 4: Vessel of Hatred. Cataclysm Classic izlazi u maju, dok se očekuje da će sledeće ekspanzije za World of Warcraft i Diablo 4 biti objavljene krajem godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More