Football Manager 2024 je najbolje prodavani naslov u serijalu

0
71
football-manager-2024-je-najbolje-prodavani-naslov-u-serijalu

Football Manager je postao vrlo uspešni serijal, kako možete videti po brojevima prodaje. Sa Football Manager 2024 koji postavlja novi rekord u istoriji serije sa preko sedam miliona prodatih kopija, FM je izgradio masivnu i posvećenu publiku, čineći ga nezaobilaznim delom sportskog gejminga.

Sports Interactive, studio iza igre, naporno radi da je učini što dostupnijom, fokusirajući se na uključivanje ženskog fudbala i pružanje podrške za jezike za zemlje poput Kine, Japana i Južne Koreje. Studio je prihvatio svaki dostupni kanal, uključujući usluge pretplate i konzole, pametne telefone i izdanja na Netflixu, čineći igru lako dostupnom igračima na njihovim preferiranim platformama.

Miles Jacobson, direktor studija SI, ponosan je na rast igre tokom poslednje četiri godine, od proslave dva miliona igrača 2020. do sedam miliona 2024. godine. On pripisuje zasluge timu u SI i zajednici igrača sa kojom se studio angažovao od ranijih dana interneta.

Uprkos impresivnim brojkama, Jacobsonov najponosniji trenutak je kada razmišlja o tome šta igra znači individualnim igračima. Za mnoge, Football Manager je više od samo igre; to je način da žive svoje fudbalske fantazije i izgrade svoje timove iz snova. To je svedočanstvo o kvalitetu i dubini igre što je postala integralni deo života mnogih ljudi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More