Evo šta glumac koji glumi Nevila misli o Hogwarts Legacy

0
87
evo-sta-glumac-koji-glumi-nevila-misli-o-hogwarts-legacy

Voleli bismo da čujemo mišljenje svih glumaca iz Harry Potter filmova.

Metju Luis, glumac koji je tumačio ulogu Nevila Longbotoma, otkrio je da se zbog Hogwarts Legacy-a ”ponovo zaljubio” u Harry Potter univerzum nakon završetka filmskog serijala sada već davne 2011. godine.

Hogwarts Legacy je izašao pre tačno godinu dana, i kritike su bile pretežno pozitivne. Igrači su konačno dobili priliku da posete svet Harija Potera iz prve ruke i to potpuno novo okruženje (i da usput bacaju Avada Kedavre gde stignu). Većini igrača se iskustvo jako dopalo, uključujući Luisa, koji je razgovarao o igri na MegaCon konvenciji u Orlandu.

”Ovo je u startu igra po mom ukusu, volim open world i RPG elemente. Međutim, pošto se radi o Hariju Poteru, u početku sam bio pomalo ”otuđen” od cele ideje jer ga asociram sa poslom. Ipak, igra me je podsetila zašto sam zavoleo knjige i zašto sam glumio u filmovima. Celo iskustvo više nisam smatrao poslom. Ponovo sam se zaljubio u Wizarding World”, rekao je Luis.

S obzirom na popularnost igre, neće nas začuditi ako Hogwarts Legacy dobije nastavak. Štaviše, jedan insajder tvrdi da je nastavak uveliko u razvoju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More