Elden Ring prodat u preko 23 miliona primeraka od izlaska

0
76
elden-ring-prodat-u-preko-23-miliona-primeraka-od-izlaska

Jedan od skoriji FromSoftware naslova nastavlja da postavlja nove prekretnice za tim i Souls-like naslove.

Prema izveštaju iz studija, Elden Ring je prešao 23 miliona prodatih jedinica. Ovaj broj ga stavlja još dalje ispred prethodnih naslova developera, koji su već smatrani među najboljim igrama u industriji.

Ovaj naslov je već prodao 20 miliona jedinica do februara 2023. godine. Prodaja se od tada usporila, ali nova najava znači da su u poslednjih 12 meseci sami prodali tri miliona dodatnih kopija.

Za igru koja je praktično promenila dizajn otvorenog sveta na dobro, ovaj uspeh je zaslužen. Ne tako davno, naslov je doživeo preporod na Steamu, dostižući skoro 100K igrača koji igraju istovremeno.

U vreme pisanja, igra još uvek ima 44K igrača koji igraju istovremeno na Steamu. U međuvremenu, najnoviji trejler za Shadow of the Erdtree već je dostigao preko 5 miliona pregleda, ističući trenutno interesovanje javnosti.

Ovo proširenje obećava da će ponuditi najviše sadržaja iz ovog studija. Prema Hidetaka Miyazakiju, za sada nije planiran nijedan dalji DLC, ali direktor nije isključio potencijalne promene planova za budućnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More