Novi filteri u WhatsAppu omogućavaju veću preglednost

0
56
novi-filteri-u-whatsappu-omogucavaju-vecu-preglednost

PCPress.rs Image

WhatsApp olakšava pronalaženje određenih razgovora uvođenjem filtera za ćaskanje. Novo ažuriranje će vam omogućiti da sortirate poruke prema Sve (kao što je trenutno), Grupe ili Nepročitane. Sve su prilično razumljive, pri čemu Nepročitano prikazuje sve, pa, nepročitane poruke, a Grupe prikazuju samo vaša grupna ćaskanja. Grupe će vam takođe pokazati sve podgrupe iz Zajednica.

PCPress.rs Image

Korisna funkcija ili ne?!

Već biste mogli da koristite traku za pretragu WhatsApp-a da pronađete određeni razgovor, tako da ako znate koga tražite, ovo ažuriranje verovatno neće mnogo promeniti za vas. Ova funkcija će verovatno biti najkorisnija za pronalaženje ćaskanja na koja tek treba da odgovorite, jer može biti teško zapamtiti kome još dugujete poruku. Filter nepročitanih prikazaće poruke koje tek treba da otvorite i one koje ste označili kao „nepročitane“ da biste se vratili na njih kasnije.

Nove opcije sortiranja će se nalaziti na vrhu vaših poruka, tako da možete lako da prelazite napred i nazad bez potrebe da kopate u podešavanjima. WhatsApp je počeo sa uvođenjem filtera i tvrdi da bi trebalo da budu dostupni svima u narednim nedeljama.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.