Cyberpunk 2077 je besplatan za igranje ovog vikenda

0
92
cyberpunk-2077-je-besplatan-za-igranje-ovog-vikenda

Cyberpunk 2077 je prešao veoma dug put od svog lansiranja. U ovom trenutku, igra je u odličnom stanju na PC-u i konzolama trenutne generacije, a niz prepravki i novih dodataka sadržaja proširio je i transformisao igru u jedan od najboljih RPG-ova u poslednjih nekoliko godina. Ako još niste probali igru, onda dolazi besplatan vikend koji bi mogao da vas zainteresuje.

CD Projekt Red je najavio besplatnu probu za Cyberpunk 2077 na Xbox Series X/S i PS5 konzolama. Igra će biti besplatna za instalaciju i igranje od 28. marta do 31. marta, dajući vam ceo vikend da igrate igru.

Iako je malo verovatno da ćete završiti Cyberpunk 2077 za jedan vikend, trebali biste biti u mogućnosti da napravite dobar napredak. U najmanju ruku, imaćete dovoljno vremena da vidite da li je to igra koju želite da dodate u svoju kolekciju.

Ovaj besplatni probni period je za Ultimate Edition igre, koji uključuje sav sadržaj, uključujući Phantom Liberty ekspanziju. Svaki napredak napravljen u probi preneće se u punu igru ako se odlučite da je kupite kasnije. U ovom trenutku, Cyberpunk 2077 se redovno može naći na rasprodaji, sa cenama koje padaju na oko 20 dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More