CoD: Black Ops Gulf War će biti predstavljen u susret Xbox Games Showcase događaju

0
68
cod:-black-ops-gulf-war-ce-biti-predstavljen-u-susret-xbox-games-showcase-dogadjaju

Tokom vikenda, tvrdilo se da će Xbox Games Showcase biti vraćen 9. juna i da će se na događaju prikazati sledeći Call of Duty. Sada, novi izvori potvrđuju ovo, iako bi Call of Duty: Black Ops Gulf War trebao biti najavljen pre događaja.

Prema Insider Gaming, prethodni izveštaji da će Xbox Games Showcase biti održan 9. juna i da će prikazati Call of Duty su tačni. Međutim, njihovi izvori takođe tvrde da Activision planira da formalno najavi igru pre Xbox prikaza i najava neće nužno biti rezervisana za događaj na Call of Duty: Warzone.

U poslednjih nekoliko godina, Activision je najavio sledeću Call of Duty igru na live događaju koji se odvija u Warzone, koji privlači milione igrača svake godine. Obično, čim se najava otključa u Warzone, zvanični trejler se emituje uživo na YouTube platformi za sve da vide.

Ove godine za Black Ops Gulf War, igra će navodno biti otkrivena pre Summer Games Festa u junu, pa ćemo dobiti početnu najavu, a zatim gameplay na Xbox Games Showcase. Zatim kasnije tokom leta, trebali bismo dobiti više vesti o multiplejeru, planovima za Warzone i drugim modovima. Očekuje se da će igra biti lansirana u oktobru.

Read More