WhatsApp sada omogućava da prikačite do 3 poruke u četovima

0
66
whatsapp-sada-omogucava-da-prikacite-do-3-poruke-u-cetovima

U ažuriranju objavljenom 21. marta, WhatsApp je uveo mogućnost pinovanja do tri poruke u pojedinačnim i grupnim četovima. 

PCPress.rs Image

Ranije su korisnici bili ograničeni na pinovanje samo jedne poruke po razgovoru

Mogućnost pinovanja četova unutar razgovora jedan-na-jedan i grupnih razgovora prvi put je uvedena u decembru 2023. godine.

WhatsApp-ova nova funkcija pinovanja omogućava vam da sačuvate važne informacije, poput adrese prijatelja ili lokacije izlaska grupe, radi lakog pristupa. Još bolje, možete da pinujete bilo koji tip poruke, uključujući tekst, slike, pa čak i ankete.

Pinovanje poruka radi brzog pregleda je jednostavno! Samo dugo pritisnite poruku i izaberite “Pin”. Takođe možete postaviti trajanje koliko dugo će ostati pinovana – 24 sata, 7 dana (podrazumevano) ili 30 dana. Na ovaj način, takve poruke automatski nestaju kada informacija postane zastarela.

Iako pinovane poruke pružaju praktičan pristup, one ne ostaju zauvek. Maksimalno trajanje je 30 dana, pa ćete morati ponovo da pinujete adresu ako je i dalje relevantna. Alternativno, možete “označiti” poruku za dugoročan pristup. Označene poruke se čuvaju u delu sa kontakt informacijama, što ih čini lako dostupnim.

Ova platforma za razmenu poruka je najavila da uvodi mogućnost objavljivanja dužih videa. To je za ograničen broj korisnika tako da neće svi dobiti ovu funkciju. Korisnici će takođe morati da ažuriraju aplikaciju na najnoviju verziju kako bi postavili videe od 1 minuta.

Deset godina nakon što ju je Meta kupio, ova platforma je nedavno uvela niz novih funkcija od kojih treba da imate koristi.

Izvor: Techweez

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.