CDPR usmerio dodatne resurse na razvoj The Witcher 4, Cyberpunk nastavak je u ranoj fazi

0
55
cdpr-usmerio-dodatne-resurse-na-razvoj-the-witcher-4,-cyberpunk-nastavak-je-u-ranoj-fazi

CD Projekt Red je potvrdio da se The Witcher 4 pojačava, sa više resursa koji su posvećeni projektu sada kada se razvoj Cyberpunk 2077 smirio. U ovom trenutku, na novoj igri se “intenzivno radi”, a rad na Cyberpunk 2 u novom američkom studiju CDPR-a je takođe u ranoj fazi.

U nedavnom ažuriranju, Pawel Sasko iz CD Projekt Red je rekao za Aftermath da se na Polaris, kodnom imenu za sledeću igru Witcher, “intenzivno radi”, dok je Orion, kodno ime za sledeću igru Cyberpunk, u “prilično ranoj fazi”. Ovo se poklapa sa najnovijim investitorskim ažuriranjem CDPR-a, u kojem je potvrđeno da je Polaris sada najveći projekat u kompaniji, sa najviše resursa koji su mu sada posvećeni.

U međuvremenu, CD Projekt Red i dalje gradi svoj novi studio u SAD-u, gde će se razvijati sledeća Cyberpunk igra. Na osnovu toga kako stvari idu do sada, videćemo The Witcher 4 mnogo pre sledećeg Cyberpunka. CD Projekt Red je takođe izrazio želju da sledeća Witcher igra započne novu trilogiju, pa bi trebalo da imamo još mnogo priča iz tog sveta u godinama koje dolaze.

Pored nastavka za Cyberpunk i nove glavne Witcher igre, CD Projekt Red takođe ima više drugih igara u radu, uključujući rimejk The Witcher 1, i Witcher multiplayer spin-off.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More