Ubisoft najavio letnje predstavljanje igara

0
72
ubisoft-najavio-letnje-predstavljanje-igara

Ove godine očekujemo velike stvari od Ubisofta. Ne samo da dobijamo izlazak Star Wars Outlaws, već se od francuskog izdavača očekuje i da će uvesti novu eru za Assassin’s Creed za prvu kampanju za Assassin’s Creed Infinity. Trebali bismo uskoro dobiti naš prvi zvanični pogled na sve ovo, jer je Ubisoft upravo najavio planove za svoj sledeći showcase.

Sledeći prikaz Ubisoft Forward će se održati 10. juna, uživo u Los Anđelesu, verovatno uz brojne druge događaje koji su deo Summer Game Fest, koje organizuju izdavači iz cele industrije.

Ubisoft nije napravio nikakve zvanične najave o tome šta će biti prikazano. Međutim, nedavni razvoj događaja ukazuje na to da je Star Wars Outlaws blizu lansiranja, pa ćemo gotovo sigurno dobiti velike vesti o lansiranju te igre.

Što se tiče planova kompanije Ubisoft za prazničnu sezonu, to bi trebalo da se uglavnom vrti oko Assassin’s Creed Red, kodnog imena za novu kampanju Assassin’s Creed franšize postavljenu u feudalni Japan, dugo traženoj postavci među fanovima franšize. Ovo bi takođe trebalo da bude prva kampanja za Assassin’s Creed Infinity, novu platformu koja će sadržati sve buduće igre Assassin’s Creed.

Takođe smo nedavno saznali da Ubisoft radi sa studiom Evil Empire na novoj rogue-like spin-off igri Prince of Persia. Pored toga, Ubisoft radi na rimejku za Prince of Persia: The Sands of Time i Splinter Cell. Ubisoft Forward bi bio savršena platforma za ažuriranja za oba.

S obzirom na nedavna kašnjenja, možda ćemo konačno dobiti neke vesti o datumu izlaska XDefiant na ovom prikazu. Iako je izgledalo da je igra na putu da izađe krajem 2023. godine i ponudi ozbiljnu konkurenciju gigantu kakav je Call of Duty, igra je od tada doživela brojne prepreke i još uvek ne izgleda da će biti objavljena u skorijoj budućnosti.

— Ubisoft (@Ubisoft) April 3, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More