Top 5 snowboard daske za početnike koje vam pomažu da sigurno klizite po stazi

0
75
top-5-snowboard-daske-za-pocetnike-koje-vam-pomazu-da-sigurno-klizite-po-stazi

Nećemo to ulepšavati, ali vaši prvi dani na snoubordu će biti mešavina padova, klizanja i modrica. Ali molimo vas da istrajete, jer jednom kada savladate osnove, čeka vas zabava. Tehnologija vam može pomoći, a najnoviji početnički snoubordi aktivno smanjuju šanse da padnete i da se lakše zabavite, bez obzira na uslove na stazi. Na sreću, postoje stotine snouborda specifično dizajniranih da olakšaju početnicima. Istražili smo najnoviju tehnologiju snouborda za rukije, kako bismo vam ponudili najbolje snouborde za početnike koji će iz korena promeniti vaše vreme provedeno na planinama. Bitno je da se zabavite!

Čak i kao početnik, susretaćete se sa mnogo tehničkih žargona koji otežavaju izbor idealnog snouborda i čini ga zastrašujućim. Kako bismo olakšali stvari, razgovarali smo sa stručnjacima i sastavili ovu sveobuhvatnu listu koja pokriva sve što trebate znati kako biste kupili najbolji snoubord ta svoje potrebe.

Najbolji snoubord za početnike ukupno

Burton Ripcord Flat Top Snoubord

10

Burton Ripcord Flat Top Snoubord

Kao što je nova tehnologija pružila naprednim vozačima alate koji im trebaju da idu brže, skaču više i generalno budu ekstremniji, isto se može reći i za najbolje početničke odbore koji omogućavaju početnicima i poboljšavačima da savladaju osnove i brzo napreduju.

Zahvaljujući „ravnoprofilnom“ obliku i veselom savijanju, Burton Ripstop je izuzetno jednostavan za kontrolu i vrlo zabavan za vožnju, dok usmereni dvostruki oblik takođe čini savršenim za upotrebu na celoj planini. Dodajte Burtonov Easy Bevel – blago konveksnu osnovu koja podiže ivice iznad snega – i vaše šanse da se zaglavite su svedene na nulu. U redu, verovatno ćete pasti nekoliko puta, ali mnogo je teže to uraditi na ovom snoubordu nego na snoubordu sa standardnim kambarom i tradicionalnim ivicama.

$419.95

Read More