Top 5 najboljih web stranica za pronalaženje i preuzimanje besplatnih e-knjiga

0
50
top-5-najboljih-web-stranica-za-pronalazenje-i-preuzimanje-besplatnih-e-knjiga

Iako postoje posebni uređaji za e-čitanje, povezani troškovi kupovine knjiga putem njihovih platformi mogu biti skupi. Dobra vest je da sledeće web stranice predstavljaju odlična mesta gde ljubitelji knjiga mogu pronaći i preuzeti e-knjige – čak i audio knjige – besplatno! Ako vam nedostaje atmosfera biblioteke, nekoliko ovih sajtova omogućava korisnicima da pozajme digitalne naslove, baš kao što biste uradili u lokalnoj javnoj biblioteci.

Naravno, kliktanje na link koji obećava besplatne proizvode na internetu ponekad može biti rizično. Možete biti sigurni da su sve navedene stranice na ovom spisku proverene i zaista obezbeđuju besplatne e-knjige ili audio knjige u različitim formatima datoteka. Osim toga, ove stranice su korisnički prijateljske i potpuno legalne za preuzimanje sadržaja.

Moderne tehnologije su omogućile da čitanje širokog spektra knjiga i rast digitalne biblioteke nikada nije bilo lakše, a da pri tome ne morate izdvajati velike svote novca. Evo pet najboljih web stranica za pronalaženje i preuzimanje besplatnih e-knjiga:

OverDrive

Read More