Splinter Cell Remake bi se mogao pojaviti na Ubisoft Forward u junu

0
70
splinter-cell-remake-bi-se-mogao-pojaviti-na-ubisoft-forward-u-junu

Splinter Cell Remake je najavljen pre skoro tri godine kao moderna verzija serijala. Od tada su Ubisoftove vesti o rimejku bile prilično ograničene.

Međutim, nova aktivnost na društvenim mrežama giganta u igrama sugeriše da bi nešto moglo biti u toku. Nakon ažuriranja na Facebook stranici odeljka Ubisoft Toronto, izdavač izgleda da nagoveštava dolazeće otkrivanje gejmpleja.

Ubisoft je nedavno najavio svoj showcase događaj, Ubisoft Forward, za 10. jun. Ubrzo nakon što je događaj najavljen, Ubisoft Toronto je ažurirao svoj Facebook baner sa slikom Splinter Cella.

S obzirom da je remake bio u razvoju mnogo godina i Ubisoft je bio zatvoren u vezi sa projektom, mogao bi konačno biti spreman da otkrije više informacija. Ubisoft Forward je obično pokazao opsežan gameplay za naslove izdavača u prošlosti.

Stoga bi isto moglo biti slučaj sa Splinter Cell. Prema pouzdanom curenju informacija, igra bi mogla biti objavljena negde već sledeće godine. Kombinujući nagoveštaje i nedavne informacije, verovatnoća da će se ovaj remake pojaviti na Ubisoft Forward je prilično visoka.

— MauroNL (@MauroNL3) April 3, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More