Silent Hill 2 Remake dobio rejting, što naglašava skori izlasak

0
47
silent-hill-2-remake-dobio-rejting,-sto-naglasava-skori-izlasak

Konami je u oktobru 2022. godine tokom svoje transmisije otkrio više igara Silent Hill, što je naišlo na intenzivno iščekivanje fanova širom sveta.

Iz gomile, najava Silent Hill 2 Remake privukla je značajnu pažnju, posebno zato što je to bila jedina igra među otkrivenim naslovima koja je bila remake klasičnog iskustva.

Ovaj remake je sada ocenjen u Južnoj Koreji, što sugeriše da bi izlazak igre mogao biti bliži nego što se očekivalo.

Kako se očekivalo, južnokorejski odbor za ocenjivanje igara stavio je igru u odluku “Ne dozvoljava se upotreba mladima” zbog prekomernog nasilja i izraza gađenja i straha.

Na osnovu ocene i onoga što do sada znamo o projektu, čini se da Silent Hill 2 Remake održava psihološki užas koji je karakterisao originalnu igru.

Ocena rimejka u Južnoj Koreji sugeriše da bi njegovo izdanje moglo biti blizu, iako se u ovom trenutku ništa definitivno ne može reći. Međutim, očekujemo najavu od Konamija uskoro, s obzirom da je Bloober Team već potvrdio da je projekat gotovo završen pre dva meseca.

Takođe je važno napomenuti da je južnokorejski odbor poznat po ocenjivanju igara vrlo blizu njihovog izlaska.

Silent Hill 2 je prvobitno izdat 2001. godine, i brzo je stekao priznanje zbog svog imerzivnog gejmpleja i psihološkog horora. Naslov ostaje poznat kao jedno od najboljih horor iskustava u gaming pejzažu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More