Sea of Thieves je trenutno PS5 igra sa najvećim brojem prednarudžbi

0
64
sea-of-thieves-je-trenutno-ps5-igra-sa-najvecim-brojem-prednarudzbi

Nakon raznih glasina, Microsoft je potvrdio Hi-Fi Rush i Sea of Thieves za PS5. Ova najava obećava da će ovaj multiplayer piratski sandbox doći do više igrača, i čini se da to do sada ide u korist Microsoftu.

Iako igra ne dolazi ovog meseca, već je pokazala obećanje, postajući igra sa najviše prednarudžbi za PlayStation u SAD.

Treba napomenuti da je premium izdanje igre ono na prvom mestu. Osnovna igra košta 40 dolara i nalazi se na 5. mestu odmah posle Dragon’s Dogma 2. Ova verzija izgleda da je jedinstvena za PlayStation, privlačeći više igrača igri za njihov prvi poduhvat.

U međuvremenu, PlayStationova veoma očekivana ekskluziva, Rise of the Ronin, je mnogo niže na listi. Slično tome, Sonijeva sopstvena MLB The Show franšiza zaostaje za Sea of Thieves u pogledu prethodnih narudžbina.

Sea of Thieves će zploviti na PlayStation konzolama 30. aprila. Ovo čini trenutnu poziciju prilično impresivnom s obzirom da je igra mnogo dalje od svog izlaska nego što su to Rise of the Ronin.

Ukupno gledano, Xboxova strategija da donese ekskluzive na PlayStation izgleda da do sada radi. Ovo je takođe velika pobeda za Rare jer će Sea of Thieves imati koristi od veće publike sledećeg meseca.

Bivši šef PlayStationa takođe misli da ekskluzivnost može naškoditi igrama jer live-service igre trebaju što više igrača. Možda je ovo razlog zašto je Microsoft u jednom trenutku razmišljao o donošenju Haloa na PlayStation.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More