Salomon S/Pro 120 Ski čizme

0
58
salomon-s/pro-120-ski-cizme

Salomon S/Pro 120 je visoko performantna čizma namenjena zahtevnim skijašima na srednjem nivou do eksperta. Sa ocenom fleksibilnosti od 120, zahteva pristojnu tehniku kako biste izvukli najbolje iz preciznosti koja se nudi, ali ipak ima dovoljno udobnosti za duže dane vožnje po stazi.

Zaista, iznenađujuće lako uvlačenje, u kombinaciji sa Coreframe 360, manžetnom, školjkom i prilagodljivim oblogama i unapred oblikovanom Pro oblogom čine paket koji deluje prijateljskije nego što bi tvrdoća i tehnička veština čizme implicirale. Ovde je dostupan ogroman opseg podešavanja i prilagodljivosti sa veoma malim naporom, kao što je Custom Shell HD proces, koji ima za cilj da donese brzu personalizaciju školjke za samo 10 minuta. Tanja školjka takođe teoretski poboljšava osetljivost i snagu zahvaljujući tome što je jednostavno bliža vašem stopalu, povećavajući direktnu transmisiju u oba smera – jednostavno u teoriji, ali zahteva složenu proizvodnju da bi uspešno bila realizovana, kao ovde.

Salomon S/Pro 120

Salomon je takođe prihvatio kritike ranijih modela koji su neki smatrali preterano restriktivnim u predelu prstiju, sa najnovijom iteracijom koja ima ‘elastičnu kutiju za prste’, koja zaista rešava potencijalni problem.

Naravno, My Customfit 3D obloga je potpuno oblikovana toplotom kako biste i očekivali na ovom nivou. Prilikom korišćenja, Salomon S/Pro 120 isporučuje ono što piše na pakovanju, lagana i čvrsta školjka pomaže u postavi i odzivu, tehnologije Sense Amplifier i Sense Strap se udružuju kako bi dale poverenje i preciznost u dubokom snegu ili na stazi podjednako. Sveukupno odlična opcija za agresivnog skijaša koji traži lagane, ali udobne čizme koje se mogu prilagoditi savršenom prilagođavanju…

Read More