Brava pametna rerna

0
56
brava-pametna-rerna

Brava je najbrža rerna na svetu. Elegatna pametna rerna kuva hranu dva puta brže nego konvencionalne rerne, opremljena je Pure Light Cooking tehnologijom, novom kulinarskom metodologijom koja koristi svetlost kao izvor energije kako bi vam pomogla da pripremite ukusne i nutritivne obroke. Brava može da se zagreje do 260° C za manje od sekunde(!) eliminišući potrebu za predzagrevanjem, smanjujući ukupno vreme pripreme obroka, i čineći uređaj energetski efikasnijim od konvencionalnih rerne. Za razliku od mikrotalasne pećnice, Brava očigledno može da zapeče spoljni deo obroka dok unutrašnjost bude temeljno skuvan.

Postavljanje Brava peći je brzo i jednostavno – preuzmete Brava aplikaciju, povežete svoj uređaj sa telefonom i dobro obrišete dve priložene posude za pečenje (aluminijumska i staklena). Njen izgled anodizovanog sivog aluminijuma koji podseća na MacBook takođe izgleda prilično dobro na pultu, iako je veći i teži od većine stonih peći.

Brava

Rad peći je slično jednostavan – u interfejs ekrana ove mašine  unesete šta pravite i ona će vam reći u koju zonu da stavite svaki komad hrane (svaka posuda ima tri zone obeležene brojevima utisnutim na posudi). Kada proces kuvanja počne, dobijete procenu kada će hrana biti gotova – važno je napomenuti da je to samo procena, jer na primer šnicla može da menja svoj tajmer između 11 i 19 minuta pre nego što je konačno gotova za 15 minuta. Ako varijacija iritira, ublažava je automatsko gašenje, koje osigurava da nijedna hrana ne bude prepečena.

Da li je sve to vredno 1.000 dolara? Samo ako vidite hranu i kuvanje kao obavezu, a ne kao hobi.

Read More