Rad na Iron Man igri studija EA Motive napreduje odlično

0
69
rad-na-iron-man-igri-studija-ea-motive-napreduje-odlicno

EA Motive je u poslednjih nekoliko godina obavio neki izvanredan rad, impresioniravši fanove sa Star Wars Squadrons i Dead Space Remake. Studio se sada takođe širi kako bi pomogao u razvoju sledeće Battlefield igre, projekta koji će se odvijati paralelno sa drugima, poput Iron Man projekta.

Ova najava ima dve svrhe. Nedavno, EA je počeo da otkazuje neke licencirane projekte kao deo napora da se refokusira na svoje sopstvene franšize. To je značilo da su postojala neka neodgovorena pitanja oko predstojećih Marvel projekata, poput Iron Man, na kojem radi EA Motive. Srećom, igra je i dalje na putu, a projekat je nedavno prošao značajan prekretnicu.

U današnjoj objav, EA Motive potvrđuje da je Iron Man i dalje u razvoju i da je napravio “odličan napredak ove godine, postigavši veliku internu prekretnicu i postavivši robustan temelj za put napred”. To zvuči kao da je igra blizu faze spremne za produkciju, gde će tim za razvoj povećati u naporu da igru pripremi za izlazak.

Pored napretka sa Iron Man igrom, EA Motive sada zapošljava i za novi tim, koji će se fokusirati na podršku studijima DICE, Critereon i drugim EA studijima u razvoju next-gen Battlefield igre. DICE sada smanjuje razvoj Battlefield 2042 da bi se u potpunosti fokusirao na sledeću igru.

Read More