Procureo je i drugi trejler za otkazanu Spider-Man multiplejer igru

0
126
procureo-je-i-drugi-trejler-za-otkazanu-spider-man-multiplejer-igru

Tek nedavno, trejler za gameplay Insomniacove otkazane multiplayer igre, Spider-Man: The Great Web, pojavio se na internetu. Mnogi izvori ovog videa su sada uklonjeni, ali samo 24 sata kasnije, procureo je drugi trejler za igru.

Ovaj trejler je više trejler za prezentaciju, sa naracijom koju pruža glumac koji daje glas Peter Parkeru, Yuri Lowenthal, pre nego što pređe na neke klipove gejmpleja, od kojih su većina oni koje smo videli u prethodnom trejleru. Trenutno, trejler se može pogledati putem tweeta ispod, kako je primetio Insider Gaming. Verovatno je da će video na kraju biti uklonjen.

Mnogi su istakli da igra izgleda vrlo polirano i kao da je mogla biti spremna za izlazak. Međutim, mislim da vredi imati na umu da Insomniac već ima mnogo modela Spider-Mana i vrlo poliranu verziju Spider-Man 2 za igranje sa prototipovima. Mogao je biti interni trejler, zasnovan na vrlo malim primerima gameplaya da bi se prikazala ideja iza igre – prvenstveno usmerena na impresioniranje šefova da bi dobili dalju dozvolju za posao.

A second trailer for the cancelled multiplayer Spiderman game has been leaked. pic.twitter.com/Rt9Q3pw5dD

— Dylan (@itsdyllie) March 13, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More