Predstavljamo vam novo prolećno izdanje Play!Con konferencije: Vidimo se 23. marta na Novosadskom Sajmu!

0
55
predstavljamo-vam-novo-prolecno-izdanje-play!con-konferencije:-vidimo-se-23.-marta-na-novosadskom-sajmu!

Proleće polako stiže u naše krajeve, a sa njime i i regionalni skup domaće gejming zajednice – Play!Con Spring 2024.

Pred nama je prolećni Play!Con, zakazan za 23. mart kao jednodnevni događaj gde nas očekuje niz predavanja i intervjua sa developerima sa domaće scene.

Format konferencije će biti isti kao i prethodnih godina, sa predavačima i predstavnicima domaćih game dev studija koji će razgovarati o svojim projektima, ali i generalnim temama vezanim za gejming industriju. Ipak, ovom prilikom uvodimo jednu bitnu novinu – Play!Con konferencija će se po prvi put održati uživo u Novom Sadu, i to u sklopu Gaming Week događaja!

Nakon vrlo uspešne Play!Con Winter 2023 konferencije (snimke predavanja možete pogledati ovde), selimo se u Master halu Novosadskog Sajma. Spremili smo vam ukupno četiri predavanja sa istaknutim ličnostima domaće gejming scene:

  • Jovan Vesić – Moonburnt Studio, Emotion Spark
  • Sava Minić – Nordeus
  • Aleksej Krpan – Bohemian Pulp, Sensible Shouting
  • Aleksa JeremićShosha Games

Play!Con Spring 2024 će se održati u subotu, 23. marta od 13:00 do 16:45 časova. Kao i prethodnih godina, program događaja će voditi fantastični Aleksandar Manja. Ulaz je potpuno besplatan za sve!

Ako kojim slučajem niste u mogućnosti da prisustvujete našem malom prolećnom skupu, bez brige – sva predavanja će biti snimljena i objavljena na zvaničnom Play! YouTube kanalu.

Dodatne informacije o predavačima, njihovim temama i rasporedu predavanja ćemo uskoro objaviti. Za sve vesti o Play!Con Spring 2024 pratite naš sajt i Instagram stranicu.

Jedva čekamo da vam pokažemo šta smo vam sve spremili za ovogodišnji Play!Con Spring. Vidimo se 23. marta u Master hali Novosadskog Sajma! Program kreće u 13:00 časova!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More