Steam donosi velike promene u “family sharing” odeljku

0
61
steam-donosi-velike-promene-u-“family-sharing”-odeljku

Od svih glavnih platformi, Steam je bio jedan od najboljih kada je u pitanju omogućavanje porodicama da dele svoje biblioteke igara. U iznenađujućem potezu, porodični program Steama je sada proširen na još prijateljskiji način prema potrošačima.

Najavljujući to na svom blogu, tim iz kompanije Valve je rekao “Steam Families je kolekcija novih i postojećih funkcija vezanih za porodicu. Zamenjuje i Steam Family Sharing i Steam Family View, dajući vam jedno mesto za upravljanje kojim igrama vaša porodica može pristupiti i kada mogu igrati.”

Kao deo ove obnove, oni koji su navedeni kao članovi vaše porodice će moći lako da dele svoje biblioteke sa vama i obrnuto – bez potrebe za zaobilaznicama.

Dodatno, moći ćete da “kreirate svoje sopstveni save game, zaradite svoja sopstvena Steam dostignuća, imate pristup workshop datotekama i još mnogo toga” – slično starom sistemu.

Ono što je novo, međutim, je mogućnost da igrate igre jedni drugih čak i dok su vaši članovi porodice na mreži i u igri, uklanjajući jedno primarno ograničenje sa starim programom za family sharing na Steamu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More