Pokémon Go je zdrav i raste dok se približava svom sledećem desetogodišnjem jubileju

0
83
pokemon-go-je-zdrav-i-raste-dok-se-priblizava-svom-sledecem-desetogodisnjem-jubileju

BIZIT plus

PCPress.rs Image

Razgovarajući sa Ed Vu-om, višim potpredsednikom Pokémon Go, otkrivamo koliko je duboko ukorenjen u njegovom životu i koliko se razvio od svojih početaka pre osam godina.

PCPress.rs Image

 “Go Tour je bio po mnogim merilima naša najuspešnija nedelja ikada.”

Vu priznaje da i dalje aktivno igra igru, ponekad koristeći beta verzije kako bi testirao nove funkcije, ali i dalje se vraća svom “zvaničnom” glavnom nalogu koji je registrovao na samom početku lansiranja igre 2016. godine. Sa osmehom, priča o evoluciji igre, naglašavajući nedavnu veliku nadogradnju koja je osvežila svet i iskustvo susreta, odražavajući lokaciju igrača u stvarnom svetu na mnogo bolji način.

Dok šetamo oko jezera u parku, Vu otkriva planove za budućnost igre, nagoveštavajući osvežavanje sistema avatara i raznovrsnije pojavljivanje Pokémona. Ističe se kako su se trudili da održe osnovnu premisu igre – Pokémoni izlaze u stvarnom svetu gde se očekuje da ih pronađete – dok istovremeno rade na obogaćivanju raznolikosti biomova.

Nedavni uspeh Sinnoh Tour-a je naglasio rast i angažovanje igrača, a Vu ističe da su ulaganja u infrastrukturu i skaliranje omogućili bolje iskustvo za igrače širom sveta. Ipak, priznaje da postoje tehnički problemi koji se javljaju, ali tvrdi da Niantic ulaže napore u rešavanje tih problema i poboljšanje iskustva.

Razgovaramo o nedavnim dodacima kao što su ulaznice za događaje u igri, koje pružaju dodatne bonuse igračima, ali Vu ističe da su one deo cilja da se pruži radostno iskustvo igranja. Govori o planovima za budućnost igre, uključujući ideje o integraciji svih Pokémona u igru.

Na kraju, razgovaramo o nadolazećem projektu koji radi tim u Japanu, najambicioznijem do sada, ali detalji ostaju tajni. Vu završava razgovor zahvaljujući igračima na podršci i obećava iznenađenja i radosti u narednih 10 godina.

Izvor: Eurogamer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.