NVIDIA testira aplikaciju koja objedinjuje GeForce Experience i Control Panel

0
57
nvidia-testira-aplikaciju-koja-objedinjuje-geforce-experience-i-control-panel

Računari i Galaksija

PCPress.rs Image

Nvidia testira novu jedinstvenu aplikaciju koja omogućuje korisnicima podešavanje postavki GPU-a, instalaciju softvera i fino podešavanje igrica i to sve sa istog mesta.

PCPress.rs Image

Aplikacija je još uvek u beta verziji

Trenutno, za obavljanje zadataka kao što je konfiguracija G-Sync-a, potrebno je pristupiti zastarelom Control Panel-u i proći kroz meni koji nije intuitivan. Osim toga, postoji potpuno odvojena aplikacija nazvana GeForce Experience. Ona je korisnički prijateljska i omogućuje osnovna podešavanja GPU-a, ažuriranje drajvera i brza podešavanja. Ova integracija objedinjuje dve različite funkcionalnosti u jedno, što će svakako olakšati korišćenje.

Aplikacija NVIDIA, kako se prigodno naziva, trenutno je još u beti verziji, ali izgleda da može mnogo toga da uradi. Možete je koristiti za ažuriranje drajvera, otkrivanje i instalaciju samostalnih aplikacija poput GeForce Now i podešavanja svih vrsta GPU-a. Kako bi se dodatno pojednostavile stvari za PC igrače, može se koristiti i za fino podešavanje kako konfiguracije igre, tako i parametara drajvera. To je praktično jedno mesto za sva podešavanja.

Korisnički interfejs koji omogućuje lakši pristup alatima takođe je doživeo promene u dizajnu i izgledu. Takođe, ovaj interfejs omogućuje primenu različitih filtera za igranje, uključujući i one koji koriste veštačku inteligenciju i dostupni su korisnicima GeForce RTX grafičkih kartica. Izgleda da je ova nova aplikacija usmerena na korisnike koji izbegavaju igre na PC-ju zbog percepcije kompleksnosti. Takođe, omogućuje korisnicima da otključavaju pakete i nagrade, kao i pristup eksperimentalnim funkcijama i novim mogućnostima vezanim za RTX.

Aplikacija omogućuje korisnicima eksperimentisanje

Govoreći o novim RTX mogućnostima, aplikacija omogućuje korisnicima jednostavno eksperimentisanje sa novim alatom za miksovanje koji dodaje AI optimizovane teksture starijim igrama. Igra Half Life 2 dobija nezvanični RTX remaster zahvaljujući ovoj tehnologiji. Takođe, aplikacija će imati pristup novoj funkciji nazvanoj RTX Dynamic Vibrance. Ova funkcija poboljšava vizuelnu jasnoću i unapređuje trenutnu funkciju Digital Vibrance koja se nalazi u delu Control Panel.

NVIDIA je predstavila novi Game Ready Driver za igru preživljavanja Nightingale kako bi proslavila izlazak beta verzije. Ovaj drajver optimizuje igru koristeći DLSS 3 i dodaje Reflex tehnologiju koja smanjuje latenciju. Beta verzija je dostupna odmah za preuzimanje, pa korisnici mogu da je isprobaju odmah.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.