Nekoliko Sonic mobilnih igara je navodno u razvoju

0
86
nekoliko-sonic-mobilnih-igara-je-navodno-u-razvoju

Ranije ovog meseca, izvestili smo o glasinama koje tvrde da SEGA priprema lansiranje Sonic the Hedgehog tematskog iskustva sličnog Fall Guys za mobilne uređaje. Osoba koja je procurila informacije se od tada vratila sa još više tvrdnji, otkrivajući da izdavač zapravo radi na 3 odvojene Sonic igre za mobilnu platformu.

Nastavljajući se na curenje informacija ranije ovog meseca koje tvrdi da će “ove godine, novi Sonic spin-off naslov biti objavljen za mobilne [čiji] elementi igranja će biti slični Fall Guys.” poznati SEGA/ATLUS “leaker” informacija ‘MbKKssTBhz5’ se vratio sa još više Sonic vesti, prenoseći na Twitteru:

“Igra Sonic Chao i novi Sonic sportski naslov su trenutno u razvoju za mobilne uređaje,” dodajući da “će naslov Sonic Chao biti ekskluzivan za Netflix. Sonic sportski naslov će biti na Apple Arcade.”

Kao što je prethodno pomenuto, naslov sličan Fall Guys neće biti ograničen na bilo koju uslugu, i umesto toga će biti dostupan direktno preko Apple App Store i Google Play Store “na početku leta.”

Sonic je uvek imao značajno prisustvo na mobilnim uređajima, sa brojem besplatnih igara Blue Blura koje su premašile 100 miliona preuzimanja samo na Androidu. Nadamo se da će ovi predstojeći naslovi ponuditi kvalitetna iskustva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More