Mine77 kolekcija

0
51
mine77-kolekcija

Mine77 kolekcija je delo dva outdoor giganta koji su udružili snage, jer Burton Snowboards i premium 1TRL divizija Merrella predstavljaju kolekciju od 21 dela zimske odeće i snowboard opreme.

Kada je u pitanju obuća, saradnja se ističe Hyrdro Moc At Neo Gore-Texom, verzijom jačeg penastog modela patike. Gore-Tex čarapa osigurava vodonepropusnost do članka, dok se peta patike zaključava na peti, a pertle na sajli obezbeđuju dodatnu sigurnost. Dok je ostatak patike crne boje, đon ima šareni dezen plave, bele, sive i crne boje, koji je jedinstven za Burton-ovu Mine77 kolekciju.

Mine77

Dezen koji podseća na kapljice boje u plavoj, narandžastoj i crnoj boji je prisutan na ostalom delu kolekcije, kao što su jakna od Gore-Tex 3L materijala, Gore-Tex 3L Bibs pantalone, snowboard Ring Leader, muške i ženske snowboard vezove, Anon x Burton M5 naočare za snowboard i First Mittens rukavice. Tu je takođe i svetlo narandžasti izolirani prsluk i izolirane pantalone koje se uparuju sa anorakom i pantalonama od Gore-Tex Stretch 3L materijala sa štampanim šablonima. Dodatni proizvodi u kolekciji su crni Down Trench Coat, majica i donji deo odeće nalik na sportski dres u plavoj i narandžastoj boji, i crvena pletena jakna i pantalone od flisa.

Mine77 & Merrell 1TRL x

Burton-ova Mine77 kolekcija je neprestano rastuća kolekcija limitiranih proizvoda. Cela Merrell 1TRL x Burton Mine77 kolekcija je sada dostupna preko web stranica obe strane, kao i njihovih fizičkih prodavnica. Cena za Hydro Moc At Neo Gore-Tex je 250 dolara, dok se ostatak kolekcije kreće u rasponu od 44 do 700 dolara.

Read More