Google pretraga za mobilne uređaje dodaje fid obaveštenje

0
60
google-pretraga-za-mobilne-uredjaje-dodaje-fid-obavestenje

Maxi 2024

PCPress.rs Image

Google pretraga može da generiše mnoštvo upozorenja vezanih za vaša interesovanja, a veb lokacija na Androidu kao iOS, sada dodaje fid obaveštenja.

PCPress.rs Image

Google obaveštenja uključuju vremensku prognozu, sportske rezultate, cene akcija, reč dana, ažuriranje letovanja, preporuke šta da gledate i još mnogo toga.

Google.com pokazuje zvonce pored slike vašeg profila u gornjem desnom uglu. Pojavljuje se na početnoj stranici za mobilne uređaje google.com i stranici sa rezultatima pretrage.

Kada postoje aktivna upozorenja, ikona zvona će biti označena crvenim brojem obaveštenja. Ovo je jednostavan obrnuti hronološki fid na google.com/search/notifications. Ne može mu se pristupiti na desktop vebu.

Na levoj strani ćete dobiti ikonu kategorije, tekst obaveštenja, dan kada je poslato i sve povezane slike na drugom kraju. Tapkanje učitava srodni rezultat Google pretrage.

Ovo je već neko vreme dostupno u iOS Google aplikaciji i sada je deo donje trake kao namenski fid. U međuvremenu, nakratko smo ga primetili tokom testiranja na Google aplikaciji za Android krajem oktobra.

Izvor: 9to5google.com

SBB


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.