Destiny 3 je u razvoju?

0
71
destiny-3-je-u-razvoju?

Dok je Destiny 3 u jednom trenutku izgledao kao sigurnost, nakon razdvajanja od Activisiona, Bungie je odlučio da se udvostruči na Destiny 2 sa godinama dodatnog sadržaja. U ovom trenutku, činilo se da Destiny 2 neće biti zamenjen skoro, čak ni nakon njegove predstojeće ekspanzije, The Final Shape, koja završava prvi glavni arc priče serijala. Međutim, pouzdana curenja sada sugerišu da je Destiny 3 možda ponovo na stolu.

Pre otprilike mesec dana, anonimna curenja su na Redditu objavila o gomili tekućih napora u Bungieu. Iako curenja nisu sigurna da je Destiny 3 još uvek aktivno u razvoju sada, nedavno je bio u radovima. Zašto bismo verovali ovom anonimnom izvoru? Pa, ovo isto curenje je takođe otkrilo ‘Prism’ u istom postu, opisujući ga kao sistem za mešanje i usklađivanje moći iz različitih podklasa. Bungie je ove nedelje tokom prikaza za The Final Shape najavio upravo to, iako je ime malo drugačije, umesto Prism, pravo ime je ‘Prismatic’ i to je zaista podklasa koja kombinuje moći svetlosti i tame, sa mogućnošću za igrače da koriste Solar, Void i Arc štetu. Za mnoge fanove, Prismatic podklasa je bila najbolje otkriće celog Final Shape prikaza.

Curenja su tvrdila da je Destiny 3 bio u razvoju pod kodnim imenom ‘Payback’ ali su brzo pojasnili da to nije spojler i ne znači da Guardians ‘gube’ na kraju The Final Shape, ili ‘Episodes’ planiranih za posle njegovog izlaska. Ova verzija Destiny 3 bi se rešila trenutnog sistema podklasa, što bi moglo omogućiti mnogo veću prilagodljivost za igrače i otvoriti vrata za mnogo zanimljivih buildova.

Da bi se dodalo na ovo, na kraju live streama za The Final Shape, imali smo retko pojavljivanje izvršnog kreativnog direktora, Luke Smitha, koji je nagovestio da će Bungie potvrditi “šta dolazi sledeće za Destiny 2 i dalje” nakon lansiranja ekspanzije. To izgleda kao jasan pokazatelj kao bilo koji da je nova Destiny igra u pripremi, premeštajući igrače sa Destiny 2.

Read More