Redfall dobija poslednji apdejt pred gašenje studija Arkane Austin

0
65
redfall-dobija-poslednji-apdejt-pred-gasenje-studija-arkane-austin

Uprkos prethodnim sumnjama, čini se da će Redfall primiti još jedno ažuriranje pre zatvaranja Arkane Austin. Od svog lansiranja, Redfall se suočio sa brojnim izazovima, uključujući neubedljive kritike i borbu za privlačenje velike baze igrača, uprkos tome što je bio dostupan na Xbox Game Passu od prvog dana. Iako su ažuriranja nakon lansiranja pokušala da odgovore na povratne informacije igrača, nisu uspela da privuku nove igrače.

Studio je obećao da je u toku velika rekonstrukcija. Međutim, sa Microsoftovom najavom da će zatvoriti studio, nada da će se dobiti obećano ažuriranje otišla je pod vodu. Iznenada, Arkane Austin je najavio da i dalje planira da pokrene poslednje ažuriranje igre.

Zvanični nalog developera najavio je ovo poslednje ažuriranje Redfall (Game Update 4) na X. Prema developeru, ažuriranje će uključivati preuređene sisteme Neighbourhood i Nest, pauzu za jednog igrača, offline mod i još mnogo toga. Dodatak offline moda je posebno značajan, jer osigurava da igra ostane igriva čak i ako se njeni serveri na kraju deaktiviraju.

Ovo ažuriranje bi moglo biti prekretnica za Redfall, potencijalno rešavajući neke od njegovih problema pri lansiranju. Međutim, vredi napomenuti da neki obećani sadržaj, poput DLC likova iz Bite Back Edition-a, možda nikada neće biti objavljen. Microsoft je obećao kompenzaciju onima koji su kupili Bite Back Edition, ali detalji još uvek nisu objavljeni.

Thank you for all your supportive messages.

We are working to release our final update, Game Update 4, that brings revamped Neighborhood and Nest systems, Single Player Pausing, Offline Mode, and more.

We’ll provide additional details soon. Thank you all.

— Redfall (@playRedfall) May 17, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More