Batman Arkham Knight belezi povecano interesovanje povodom izlazka Suicide Squad igre

0
60
batman-arkham-knight-belezi-povecano-interesovanje-povodom-izlazka-suicide-squad-igre

Nakon dobro primljenog završetka trilogije Batman Arkham, Rocksteady Studios se nadao da će se probiti u sferu live service igara sa Suicide Squad. Međutim, loše preview recenzije i razočaravajuće ocene ostavili su ovu igru u teškoj situaciji.

Zanimljivo je da je izdanje podstaklo igrače da ponovo posete Batman Arkham Knight. Prema izveštaju, ova igra je doživela masovni povratak nakon izlaska Suicide Squad: Kill the Justice League.

Kako je izvestio TrueTrophies, tokom nedelje lansiranja Suicide Squad na PS5, Batman Arkham Knights je video novi talas igrača na oba PS4 i PS5.

Igra je dostigla vrhunac sa 20% većim brojem igrača tokom nedelje lansiranja. Međutim, kada se pogledaju podaci tokom poslednje dve nedelje, broj igrača Batman Arkham Knight je povećan za oko 50%.

Ovo verovatno nije rezultat koji je Rocksteady Studios očekivao. Suicide Squad je bio u razvoju mnogo godina, ali fanovi nisu bili srećni sa prelaskom developera sa single-player igara, što dokazuje nedavno bombardovanje recenzijama.

Read More